Voorgenomen verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen Pijlkruid te Elburg

Type bekendmaking
verkeersbesluit
Status
ter informatie
Locatie (postcode)
  • 8081SK 21
Publicatiedatum
16-02-2021
Einddatum
30-03-2021
Kaart behorende bij: Voorgenomen verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen Pijlkruid te Elburg

Beschrijving

De gemeente wil op de p-plaats Pijlkruid/Zilverschoon twee parkeerplaatsen met bijbehorende laadpaal reserveren voor het opladen van elektrische voertuigen. De tweede parkeerplaats zal pas daadwerkelijk worden gerealiseerd wanneer daar behoefte aan is. Bekijk de locatie laadpaal Pijlkruid.

U kunt tot en met 30 maart 2021 het voorgenomen verkeersbesluit raadplegen door te klikken op “voorgenomen verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) t.b.v. het opladen van elektrische voertuigen Pijlkruid”. Wilt u uw zienswijze kenbaar maken dan kan dat tot en met 30 maart 2021 bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg.

Wanneer u vragen heeft over dit voorgenomen verkeersbesluit dan kunt u contact opnemen met de heer J.J. Ruster, telefoonnummer 0525-688688.

Bijlagen