Voorgenomen verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen Buntgraslaan wijzigen in Erica te ‘t Harde

Type bekendmaking
verkeersbesluit
Status
ter informatie
Locatie (postcode)
  • 8084RL 2
Publicatiedatum
20-10-2020
Einddatum
01-12-2020
Kaart behorende bij: Voorgenomen verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen Buntgraslaan wijzigen in Erica te ‘t Harde

Beschrijving

De gemeente wil de eerder voorgestelde locatie Buntgraslaan 28a/28b wijzigen in de parkeerplaats tegenover Erica 2, naast Buntgraslaan 19 te ’t Harde en hier twee parkeerplaatsen met bijbehorende laadpaal reserveren voor het opladen van elektrische voertuigen. De tweede parkeerplaats zal pas daadwerkelijk worden gerealiseerd wanneer daar behoefte aan is.

U kunt tot en met 1 december 2020 het voorgenomen verkeersbesluit raadplegen door te klikken op “voorgenomen verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) t.b.v. het opladen van elektrische voertuigen Erica”. Wilt u uw zienswijze kenbaar maken dan kan dat tot en met 1 december 2020 bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg.

Wanneer u vragen heeft over dit voorgenomen verkeersbesluit dan kunt u contact opnemen met de heer J.J. Ruster, telefoonnummer 0525-688688.

Bijlagen