Verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen Buntgraslaan wijzigen in Erica te ‘t Harde

Type bekendmaking
verkeersbesluit
Status
ter informatie
Locatie (postcode)
  • 8084RA 19
Publicatiedatum
23-12-2020
Einddatum
04-02-2021
Kaart behorende bij: Verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen Buntgraslaan wijzigen in Erica te ‘t Harde

Beschrijving

De gemeente heeft besloten de eerder voorgestelde locatie Buntgraslaan 28a/28b te wijzigen in de parkeerplaats tegenover Erica 2, naast Buntgraslaan 19 te ’t Harde en hier twee parkeerplaatsen met bijbehorende laadpaal te reserveren voor het opladen van elektrische voertuigen. De tweede parkeerplaats zal pas daadwerkelijk worden gerealiseerd wanneer daar behoefte aan is. Bekijk de locatie.

U kunt tot en met 4 februari 2021 het verkeersbesluit raadplegen door te klikken op “verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats(en) t.b.v. het opladen van elektrische voertuigen Erica”. Belanghebbenden die niet verwijtbaar geen zienswijze hebben ingediend, kunnen tot en met 4 februari 2021 in beroep gaan bij de Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht in Arnhem.

Wanneer u vragen heeft over dit verkeersbesluit dan kunt u contact opnemen met de heer J.J. Ruster, telefoonnummer 0525-688688.

Bijlagen