Figuranten gezocht voor documentaire '50 jaar gemeente Elburg'!

De gemeente Elburg viert dit jaar haar 50-jarig bestaan en ter gelegenheid hiervan wordt een bijzondere documentaire gemaakt. Deze documentaire neemt kijkers mee op een reis door het verleden van de gemeente en haar kernen. Een productie waarin de verhalen van gewone mensen en bijzondere figuren centraal staan. Wat heeft zich door de eeuwen heen afgespeeld? Wie waren de mensen die hier woonden? Wat waren de hoogte- en dieptepunten in onze geschiedenis?

Voor deze unieke productie zijn we op zoek naar figuranten. Het is de eerste keer dat de lokale geschiedenis op deze manier wordt verbeeld en jij kunt hier een rol in spelen. Jong en oud, man en vrouw, kind en senior, iedereen is welkom om mee te doen.

Aanmelden

Vind jij het leuk om tussen augustus en december een dag voor de camera te figureren? Meld je dan snel aan voor de casting die in juli plaatsvindt. Aanmelden kan tot en met zaterdag 22 juni via de webpagina 50 jaar Elburg.

Grijp deze kans om deel uit te maken van een historisch project en beleef de geschiedenis van de gemeente Elburg van dichtbij!