Website www.elburgwijzer.nl is in de lucht!

Willem Krooneman lanceert nieuwe website elburgwijzer. Op de nieuwe website www.elburgwijzer.nlvindt u snel en makkelijk alle informatie over welzijn. Vragen over zorg, onderwijs, opvoeding, gezin of wonen en huishouden vindt u op deze nieuwe sociale kaart. De oude websites jalp.elburg en geldkompaselburg.nl zijn hiermee komen te vervallen. De website is completer, heeft een frisse uitstraling en handige navigatie.

Wegwijs in de gemeente Elburg

Op de website kunt u als inwoner zelfstandig uw weg vinden naar informatie en organisaties. Voor professionals of naasten van mensen met een (ondersteunings)vraag is www.elburgwijzer.nl een complete sociale kaart. U vindt er bijvoorbeeld informatie over zorg en ondersteuning, opvoeding en gezin of wonen en huishouden. Op Elburg Wijzer staan organisaties die hulp, zorg en advies bieden in de gemeente en de regio. Of die actief zijn in de wijk, met activiteiten, sport en ontmoeting. Van fysiotherapeut tot maatschappelijk werk en van vereniging tot dagactiviteitencentrum. Willem Krooneman: ik vind het belangrijk dat mensen snel kunnen zien waar zij met hun vraag terecht kunnen. Daarom is gekozen voor de overzichtelijke website www.elburgwijzer.nl . Daarnaast kunnen mensen ook nog altijd terecht bij een fysiek loket als zij dat prettiger vinden.

Liever contact?

De digitale sociale kaart Elburg Wijzer is één van de middelen om informatie te vinden over activiteiten en organisaties in het sociaal domein. Mensen die liever een gesprek aangaan voor advies, kunnen met hun vraag terecht bij team Doe’th en het Centrum voor Jeugd en gezin.

Samenwerking

De digitale sociale kaart Elburg Wijzer wordt gevormd in samenwerking met organisaties. Om de informatie compleet en up-to-date te houden is het van belang dat lokale organisaties zich aanmelden en de informatie onderhouden. Aanmelden voor de sociale kaart kan via de website www.elburgwijzer.nl.