Uitnodiging klankbordavond jeugd

De beleidsgroep Jeugd van de gemeente Elburg wil graag met u in gesprek over het vormgeven van het jeugdbeleid van de gemeente Elburg. Hiervoor organiseren wij op 3 april 2019 een klankbordavond met als thema: preventief jeugdbeleid Elburg 2019-2023. De avond is voor de jeugd uit de gemeente Elburg en iedereen die zich betrokken voelt bij de jeugd uit Elburg. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn: gezin, onderwijs en opvang, leeftijdsgenoten en vrije tijd, wijk en buurt.

Locatie en tijdstip

De avond zal plaats vinden in het gemeentehuis aan de Zuiderzeestraatweg Oost 19 in Elburg van 19.15 uur tot 21.30 uur. Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs!

Aanmelden

Voor aanmelden en vragen kunt u contact opnemen met Willemien Wiegersma, via een e-mail naar willemien.wiegersma@elburg.nl of telefonisch 0525 - 688 688.