MijnOverheid

Uw aanslagbiljet gemeentelijke belastingen digitaal ontvangen?

Dat kan met de Berichtenbox van MijnOverheid. Dit is uw persoonlijke brievenbus waarin u post van de gemeente kunt ontvangen zoals uw aanslagbiljet gemeentelijke belastingen met daarop uw WOZ-beschikking. Meld u aan en geef uw emailadres op bij de Berichtenbox dan ontvangt u, als er nieuwe berichten voor u zijn, automatisch een e-mail. U ontvangt het aanslagbiljet via de Berichtenbox van MijnOverheid dan niet meer via de post.

Voordelen digitale aanslag

Het digitaal ontvangen van uw aanslagbiljet heeft een aantal voordelen. Het is overzichtelijk en veilig; alleen u kunt bij uw gegevens doordat u moet inloggen met uw DigiD. U kunt uw aanslagen met WOZ-beschikkingen altijd en overal inzien. U kunt nog steeds in acht termijnen betalen via automatische incasso. Daarnaast sparen we het milieu, doordat we minder papier gebruiken.

Aanmelden bij de Berichtenbox

Aanmelden is eenvoudig, u kunt zich registreren voor de Berichtenbox op www.mijn.overheid.nl. Hiervoor hebt u DigiD nodig. Na de registratie kunt u direct gebruikmaken van de Berichtenbox. Vermeld ook een e-mailadres, dan ontvangt u een email zodra er nieuwe post naar de Berichtenbox is verzonden.

Uitgelicht